Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55600
Title: Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазми
Authors: Карпенко, З. П.
Гасай, Є. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Карпенко З. П., Гасай Є. Л. Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазми. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 446-447.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55600
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_446-447.pdf416.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.