Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27431
Title: Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік»
Authors: Гасай, Є. Л.
Бабіч, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Даниленко, Л. В.
Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Даниленко Л. В., Одарченко Д. М., Одарченко А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 457.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27431
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_457.pdf136.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.