Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27431
Title: | Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік» |
Authors: | Гасай, Є. Л. Бабіч, А. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Даниленко, Л. В. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Даниленко Л. В., Одарченко Д. М., Одарченко А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 457. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27431 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_457.pdf | 136.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.