Browsing by Author Білецька, Я. О.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів | Дюкарева, Г. І.; Пак, А. О.; Білецька, Я. О. |
2011-10-20 | Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін» | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2011 | Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2011 | Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача | Білецька, Я. О. |
2014-05-22 | Дослідження збагачення насіння зернобобових культур на стадії замочування в процесі солодорощення | Білецька, Я. О. |
2010 | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу | Дюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О. |
2010 | Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова | Дюкарева, Г. І.; Кошарновська, М. В.; Білецька, Я. О. |
2011-05-19 | Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном С | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2009 | Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2021 | Проектування інгредієнтного складу спеціалізованих продуктів | Білецька, Я. О. |
2012 | Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2012 | Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2018 | Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини | Соколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О. |
2011 | ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" | Білецька, Я. О.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Торяник, О. І. |