Browsing by Author Білецька, Я. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівДюкарева, Г. І.; Пак, А. О.; Білецька, Я. О.
2011-10-20Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін»Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2011Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувачаБілецька, Я. О.
2014-05-22Дослідження збагачення насіння зернобобових культур на стадії замочування в процесі солодорощенняБілецька, Я. О.
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О.
2010Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку ХарковаДюкарева, Г. І.; Кошарновська, М. В.; Білецька, Я. О.
2011-05-19Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном СДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2009Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2021Проектування інгредієнтного складу спеціалізованих продуктівБілецька, Я. О.
2012Товарознавчі показники якості варено-морожених креветокДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2012Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюреДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировиниСоколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О.
2011ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода"Білецька, Я. О.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Торяник, О. І.