Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124
Title: | Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини |
Authors: | Соколовська, О. О. Дюкарева, Г. І. Радченко, А. Е. Білецька, Я. О. |
Keywords: | пастильні вироби;якості пастильних виробів;нетрадиційна сировина |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Соколовська О. О., Дюкарева Г. І., Радченко А. Е., Білецька Я. О. Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини : монографія. Х.: ХДУХТ, 2018. 51 с. |
Abstract: | У монографії розглянуто аспекти формування споживних властивостей пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини, а саме екстракту стевії та еламіну. Доведено, що використання підсолоджувача рослинного походження (стевії) і йодовмісної сировини (еламіну) дозволяє знизити глікемічний індекс виробів та збагатити їх йодом із метою розширення асортименту кондитерських виробів профілактичного призначення для хворих на цукровий діабет та йододефіцит. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів і студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини для підвищення поживної цінності продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_pastil_n_vir_iz_vikor_netrad_sirovini_2018.pdf | 803.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.