Browsing by Author Большакова, Вікторія Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителемМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна
2014Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбасОнищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна
2019Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбасМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2015-01-12Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2016-10-10Спосіб зберігання замороженого курячого філеОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станіславович
2015-10-12Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалюванняОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна
2016Теоретичні основи харчових виробництвГринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2022Технологія галузіБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна
2001Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна
2020Технологія продуктів оздоровчого харчування.Большакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2017Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях)Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2023Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях).Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В`ячеслав Миколайович
2018Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса. Частина 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях).Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2018Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2019Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна