Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2014 | Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас | Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна |
2019 | Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Інжиянц, Самвел Тігранович |
2015-01-12 | Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна |
2021-07-14 | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович |
2021-07-14 | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович |
2021-07-14 | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович |
2016-10-10 | Спосіб зберігання замороженого курячого філе | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станіславович |
2015-10-12 | Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна |
2016 | Теоретичні основи харчових виробництв | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна |
2022 | Технологія галузі | Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна |
2001 | Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна |
2020 | Технологія продуктів оздоровчого харчування. | Большакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна |
2017 | Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях) | Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
2023 | Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях). | Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В`ячеслав Миколайович |
2018 | Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса. Частина 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях). | Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
2018 | Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) | Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна |
2019 | Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) | Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна |