Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011
Title: Технологія продуктів оздоровчого харчування.
Authors: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Янчева, Марина Олександрівна
Keywords: м'ясопродукти;оздоровчі продукти;оздоровче харчування;продукти спеціального призначення;технологія
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Большакова В. А., Янчева М. А. Технологія продуктів оздоровчого харчування: метод. вказ. до проведення практ. занять для студентів спец. 181 "Харчові технології" (освітньо-професійна програма "Технології харчових продуктів тваринного походження"): Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 18 c.
Abstract: Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5011
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos21.pdf617.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.