Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5067
Title: Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса. Частина 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях).
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Keywords: м’ясні напівфабрикати;ковбасні вироби;технологія виробництва;м’ясні продукти
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса. Частина 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ХДУХТ, 2018. 105 с.
Abstract: У навчальному посібнику висвітлено питання технологій виробництва м’ясних продуктів масового споживання – напівфабрикатів, ковбасних виробів, продуктів зі свинини, яловичини і баранини (копченостей) та м’ясних консервів. Наведено асортимент, класифікацію та загальну характеристику м’ясних продуктів різних груп та видів, умови та терміни зберігання готових виробів. Особливу увагу приділено функціональнотехнологічним властивостям сировинних компонентів та їх впливу на формування якості м’ясних продуктів. Навчальний посібник представлено у вигляді схем і таблиць, що підвищує якість сприйняття й ефективність засвоєння викладеного матеріалу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5067
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_TZKPM21-1.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.