Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35365
Title: | Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях). |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Дроменко, Олена Борисівна Большакова, Вікторія Анатоліївна Онищенко, В`ячеслав Миколайович |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Янчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ДБТУ, 2023. 205 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35365 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_TZKPM_2023.pdf | 26.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.