Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35365
Title: Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях).
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Янчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ДБТУ, 2023. 205 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35365
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_TZKPM_2023.pdf26.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.