Browsing by Author Балабай, К. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Біотехнологія функціональних оздоровчих молочно-рослинних напоївБалабай, К. С.
2021Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.
2020Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Затула, А. В.
2016Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбураБессараб, О. С.; Павлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Баклан, І. О.
2021-04-08Вивчення ферментативних процесів у ході кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення топінамбура під час отримання дрібнодисперсних добавокПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Шеін, К. Ю.
2021-04-08Вивчення якості дрібнодисперсних оздоровчих добавок із топінамбура за вмістом пребіотичних та біологічно активних речовинПогарська, В. В.; Балабай, К. С.
2015Використання інуліновмісних дрібнодисперсних заморожених добавок у технологіях нових видів оздоровчих нанонапоївПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.
2021-04-08Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Балабай, А. О.
2011-05-19Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктівСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2015Нанотехнологія інуліновмісних дрібнодисперсних добавок на основі топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.
2011Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД.Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Балабай, К. С.
2021Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продуктиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2011-04Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировиниСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2016Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молокаПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Юр`єва, Ольга Олексіївна; Максимова, Надія Пилипівна; Балабай, К. С.
2020Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, СловеніїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2021Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.
2021Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2016Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировиниПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Галинська, О. С.
2021Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О. С.