Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19401
Title: Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Балабай, К. С.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Погарський О. С., Балабай К. С., Максимова Н. П. Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 98-99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19401
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-98-99.pdf142.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.