Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46315
Title: Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Балабай, К. С.
Максимова, Н. П.
Лосєва, С. М.
Котюк, Т. В.
Погарський, О. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Максимова Н. П., Лосєва С. М., Котюк Т. В., Погарський О. С. Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 87-93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46315
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_87-93.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.