Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19400
Title: Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Дудник, К. В.
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Балабай, К. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Дудник К. В., Юр’єва О. О., Погарський О. С., Балабай К. С. Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 96-97.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19400
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-96-97.pdf143.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.