Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5217
Title: Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД.
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Глубокий, Д. О.
Балабай, К. С.
Keywords: сиркові вироби;сирне зерно;пюре із каротиновмісних овочів та цитрусових плодів;БАР;підприємства молочної промисловості;БАД
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Глубокий Д. О., Балабай К. С. Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 3-11.
Abstract: Розроблено нанотехнології отримання сиркових виробів, що включають гомогенізацію сирного зерна та збагачення наноструктурованими порошкоподібними добавками та пюре із каротиновмісних овочів та цитрусових плодів. Нові сиркові вироби відрізняються від аналогів високим вмістом каротиноїдів, вільних амінокислот, фенольних сполук, аскорбінової кислоти та інших БАР, мають імуномодулюючу дію і рекомендовані для впровадження на підприємствах молочної промисловості.
Development of nanotechnology obtain cheese products, including gomogenization curd and enrichment of nanostructured powders and supplements puree which contain carotene vegetables and citrus fruits. New cheese products are different from analog high content of carotenoids, free amino acids, phenolic compounds, ascorbic acid and other biologically active substances, possess immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5217
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_3.pdf370.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.