Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Title: Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Юр`єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Балабай, К. С.
Keywords: біологічно активні речовини (БАР);харчові технології;молочна продукція;переробка молока
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: Факт
Citation: Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с.
Abstract: Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28_Osnovy KHT_16.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.