Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Артамонова, М. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Шматченко, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
;
Губський, С. М.
2012
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Лисюк, Г. М.
;
Туз, Н. Ф.
2019-05-15
Визначення оптимальних комбінацій і дозувань плодово-овочевих кріопаст у технології мармеладу на пектині
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2015
Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Яновська, І. С.
;
Аббасова, Е. Б.
2015
Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладу
Артамонова, М. В.
;
Сердюкова, Ю. В.
;
Кузнецова, К. М.
;
Шматченко, Н. В.
2021
Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів
Артамонова, М. В.
;
Корабель, О. В.
2023
Використання рослинних добавок у технології концентратів профілактичного харчування
Артамонова, М. В.
2022
Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких страв
Артамонова, М. В.
2020
Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі
Гревцева, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2015
Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей
Тормосов, Ю. М.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Кравченко, О. І.
;
Артамонова, М. В.
2012
Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Артамонова, М. В.
2019-05-15
Дослідження показників якості мармеладу желейно-фруктового з кріодобавками з винограду під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
2016
Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Яновська, І. С.
2009
Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок
Лисюк, Г. М.
;
Артамонова, М. В.
;
Туз, Н. Ф.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Болховітіна, О. І.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Лабазов, М. І.
;
Недвіга, С. В.
;
Бондар, М. С.
;
Анпілогова, Л. П.
;
Дорош, К. О.
2015
Кількісне визначення ароматутворювальних речовин у кріас-порошках антоціанової природи та їх екстрактах
Кузнецова, Т. О.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Артамонова, М. В.
2014-05-22
Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із троянди
Пілюгіна, І. С.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Артамонова, М. В.
2020
Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.,
;
Торяник, Д. О.
;
Аксьонова, О. Ф.
2012
Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками
Туз, Н. Ф.
;
Артамонова, М. В.
;
Лисюк, Г. М.
2019
Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»
Артамонова, М. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шматченко, Н. В.