Browsing by Author Артамонова, М. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М.
2012Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберіганняАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2019-05-15Визначення оптимальних комбінацій і дозувань плодово-овочевих кріопаст у технології мармеладу на пектиніАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2015Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоуАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С.; Аббасова, Е. Б.
2015Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладуАртамонова, М. В.; Сердюкова, Ю. В.; Кузнецова, К. М.; Шматченко, Н. В.
2021Використання рослинних добавок в технології пастильних виробівАртамонова, М. В.; Корабель, О. В.
2023Використання рослинних добавок у технології концентратів профілактичного харчуванняАртамонова, М. В.
2022Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких стравАртамонова, М. В.
2020Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузіГревцева, Н. В.; Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2015Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузейТормосов, Ю. М.; Нечипоренко, І. В.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Артамонова, М. В.
2012Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Артамонова, М. В.
2019-05-15Дослідження показників якості мармеладу желейно-фруктового з кріодобавками з винограду під час зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.
2016Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С.
2009Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокЛисюк, Г. М.; Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2014-05-22Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із трояндиПілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.; Артамонова, М. В.
2020Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізуАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.,; Торяник, Д. О.; Аксьонова, О. Ф.
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошкамиТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.
2019Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шматченко, Н. В.
2011-05-19Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктівТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.