Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37142
Title: Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання
Authors: Артамонова, М. В.
Пілюгіна, І. С.
Яновська, І. С.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Яновська І. С. Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 343-344.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37142
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_343-344.pdf121.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.