Browsing by Author Євлаш, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 79  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Systems for delivery of vitamin DГубський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Семікова, Д. С.
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
2011Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчуванняЄвлаш, В. В.; Антоненко, С. П.; Гущина, О. Б.
2011Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення УкраїниЄвлаш, В. В.; Антоненко, С. П.; Зинченко, А. В.
2024Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській областіГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2012Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировиніЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В.
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Добровольська, О. В.; Юрченко, О. І.
2020Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устрицьГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2023Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировиниЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Головко, М. П.
2009Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованостіЄвлаш, В. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. А.
2011Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикатуЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Синько, Д. А.
2019-05-15Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографіїЄвлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Пілюгіна, І. С.; Білий, Д. В.; Власенко, Г. С.
2016Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін СЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В.
2021Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.
2011-10-20Визначення попиту на кондитерські вироби збагачені гемовим залізомЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.
2011Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2021-04-08Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіяхАксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Тимошенко, О. І.
2019-05-15Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіяхЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.
2021Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинокЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, Т. О.
2021-04-08Властивості й застосування трави солеросЄвлаш, В. В.; Якушенко, Є. М.