Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Євлаш, В. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 79
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Systems for delivery of vitamin D
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Семікова, Д. С.
2011
Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Отрошко, Н. О.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Михайленко, В. Г.
2011
Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування
Євлаш, В. В.
;
Антоненко, С. П.
;
Гущина, О. Б.
2011
Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення України
Євлаш, В. В.
;
Антоненко, С. П.
;
Зинченко, А. В.
2024
Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській області
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Євлаш, В. В.
2012
Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині
Євлаш, В. В.
;
Отрошко, Н. О.
;
Вакшуль, З. В.
2016
Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Євлаш, В. В.
;
Губський, С. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Юрченко, О. І.
2020
Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Євлаш, В. В.
2023
Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Головко, М. П.
2009
Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості
Євлаш, В. В.
;
Чуйко, Л. О.
;
Акмен, В. А.
2011
Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Синько, Д. А.
2019-05-15
Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії
Євлаш, В. В.
;
Потапов, В. О.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Білий, Д. В.
;
Власенко, Г. С.
2016
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С
Євлаш, В. В.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Железняк, З. В.
2021
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
2011-10-20
Визначення попиту на кондитерські вироби збагачені гемовим залізом
Євлаш, В. В.
;
Акмен, В. О.
2011
Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей
Євлаш, В. В.
;
Погожих, М. І.
;
Акмен, В. О.
;
Малафаєв, М. Т.
2021-04-08
Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Тимошенко, О. І.
2019-05-15
Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях
Євлаш, В. В.
;
Цихановська, І. В.
2021
Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Євлаш, Т. О.
2021-04-08
Властивості й застосування трави солерос
Євлаш, В. В.
;
Якушенко, Є. М.