Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24463
Title: Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення України
Authors: Зинченко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Антоненко, С. П.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зинченко А. В. Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Антоненко С. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 119.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24463
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_119.pdf121.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.