Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36773
Title: Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Authors: Євлаш, В. В.
Губський, С. М.
Добровольська, О. В.
Юрченко, О. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Губський С. М., Добровольська О. В., Юрченко О. І. Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 20-23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36773
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_20-23.pdf135.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.