Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26065
Title: | Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії |
Authors: | Євлаш, В. В. Потапов, В. О. Пілюгіна, І. С. Білий, Д. В. Власенко, Г. С. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Євлаш В.В., Потапов В.О., Пілюгіна I.C. та ін. Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 259-260 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26065 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-259-260.pdf | 170.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.