Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26065
Title: Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії
Authors: Євлаш, В. В.
Потапов, В. О.
Пілюгіна, І. С.
Білий, Д. В.
Власенко, Г. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Євлаш В.В., Потапов В.О., Пілюгіна I.C. та ін. Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 259-260
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26065
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-259-260.pdf170.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.