Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19105
Title: Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок
Authors: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Євлаш, Т. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Євлаш Т. О. Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 13-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19105
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-13-14.pdf141.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.