Browsing by Author Погарська, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 166 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Барабаш, А. Ю.
2021-04-08Вплив паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери білка гороху під час отримання оздоровчих нанодобавокПогарська, В. В.; Декалюк, В. І.
2019-05-15Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2012Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Барабаш, А. Ю.
2021-04-08Дослідження впливу кріогенної обробки на вміст БАР під час отримання оздоровчих нанодобавок із пряних овочівПогарська, В. В.; Мідна, А. П.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2011-04-19Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2009Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, А. С.; Маціпура, Т. С.; Черноморд, Н. О.
2012Кріогенне шокове заморожування журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Кріогенне шокове заморожування ягід та дрібнодисперсне пюре із нихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Кіпенко, Г. В.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2016Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2016Навчально-науково-технологічний кластер (харчові технології та бізнес) для формування в студентів професіоналізму та фахової компетенціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2016Нанотехнологія заморожених дрібнодисперсних добавок із каротиновмісної сировиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Тимофєєва, Н. М.; Стуконоженко, Т. А.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2023Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавкиПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.