Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Погарська, В. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 166
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
2012
Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Барабаш, А. Ю.
2021-04-08
Вплив паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери білка гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок
Погарська, В. В.
;
Декалюк, В. І.
2019-05-15
Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2012
Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Барабаш, А. Ю.
2021-04-08
Дослідження впливу кріогенної обробки на вміст БАР під час отримання оздоровчих нанодобавок із пряних овочів
Погарська, В. В.
;
Мідна, А. П.
2023
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2011-04-19
Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
2009
Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, А. С.
;
Маціпура, Т. С.
;
Черноморд, Н. О.
2012
Кріогенне шокове заморожування журавлини
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
2014-05-22
Кріогенне шокове заморожування ягід та дрібнодисперсне пюре із них
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Кіпенко, Г. В.
2021
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2016
Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
2016
Навчально-науково-технологічний кластер (харчові технології та бізнес) для формування в студентів професіоналізму та фахової компетенції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2016
Нанотехнологія заморожених дрібнодисперсних добавок із каротиновмісної сировини
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Тимофєєва, Н. М.
;
Стуконоженко, Т. А.
2020
Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Бессараб, О. С.
2023
Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2020
Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
2023
Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.