Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36931
Title: Нанотехнологія заморожених дрібнодисперсних добавок із каротиновмісної сировини
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Тимофєєва, Н. М.
Стуконоженко, Т. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Тимофєєва Н. М., Стуконоженко Т. А. Нанотехнологія заморожених дрібнодисперсних добавок із каротиновмісної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 175-177.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36931
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_175-177.pdf133.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.