Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51692
Title: Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Барабаш, А. Ю.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Барабаш А. Ю. Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 131-132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51692
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_131-132.pdf226.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.