Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19405
Title: | Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна |
Authors: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Лосєва, С. М. Юр’єва, О. О. Погарський, О. С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М., Юр’єва О. О., Погарський О. С. Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 106-107. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19405 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-106-107.pdf | 146.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.