Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31205
Title: Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Наконечна, Ю. Г.
Issue Date: 19-Apr-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В, Юр’єва О. О., Наконечна Ю.Г. Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 106
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31205
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-106.pdf199.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.