Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51656
Title: Кріогенне шокове заморожування журавлини
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Кріогенне шокове заморожування журавлини. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 95-96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51656
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_95-96.pdf286.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.