Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2019Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансуГурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кондрашина, Л. А.
2011Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2014Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіОбозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В.
2016Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісуОбозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М Ф.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.