Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД.Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Балабай, К. С.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2020Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С.
2021Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населенняМаксимова, Н. П.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.
2021Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.
2021Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О. С.
2021Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2021Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.
2021Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарстваПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2016Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостямиПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бендерська, О. В.