Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19399
Title: | Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Бессараб, О. С. Балабай, К. С. Погарський, О. С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Погарський О. С. Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 93-95. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19399 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-93-95.pdf | 149.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.