Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19404
Title: Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Дудник, К. В.
Погарський, О. С.
Балабай, К. С.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Дудник К. В., Погарський О. С., Балабай К. С., Максимова Н. П. Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 104-105.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19404
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-104-105.pdf149.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.