Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19392
Title: | Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення |
Authors: | Максимова, Н. П. Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Балабай, К. С. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 79-80. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19392 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-79-80.pdf | 145.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.