Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 1436 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибівКрайнюк, Л. М.; Пасічник, К. О.
2010Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.
2010Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировиниПестіна, Г. О.
2010Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної діїСлободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю.
2010Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваскиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В.
2010Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білоїБаля, Л. В.
2010Розробка технології пудингів з м’яса птиціБольшакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.
2010Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системГринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Абсалямов, Ю. Г.
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2010Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердогоКолеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Бреславець, Т. В.