Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2016
Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2019
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу
Гурський, П. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Кондрашина, Л. А.
2011
Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2014
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2014
Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
2014
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Обозна, М. В.
2016
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
Обозна, М. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, М Ф.
;
Гурський, П. В.
;
Шильман, Л. З.
;
Гарнцарек, Б. Ч.
;
Гарнцарек, З. Е.
;
Бірка, А.
;
Перцевой, Ф. В.
2009
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2013
Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
Discover
Author
9
Перцевой, Ф. В.
4
Обозна, М. В.
4
Перцевий, Ф. В.
1
Бірка, А.
1
Гарнцарек, Б. Ч.
1
Гарнцарек, З. Е.
1
Кондрашина, Л. А.
1
Перцевой, М Ф.
1
Шильман, Л. З.
Subject
1
«спінова луна»
1
агар
1
борошно кукурудзяне
1
вологоутримуюча здатність
1
гидратация белка
1
гідратація білка
1
гідротермічна обробка
1
диполь води
1
диполь воды
1
емульсії
.
< previous
next >
Date issued
3
2011
3
2014
3
2016
2
2009
1
2013
1
2019