Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 3555 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинкамиПересічна, С. М.; Пересічний, М. І.
2012Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінностіМалигіна, В. Д.; Кротинова, К. А.
2012Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначенняКорзун, В. Н.; Антонюк, І. Ю.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавокПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В.
2012Напружений стан стрічки конвеєра зневоднення харчової сировиниБельмас, І. В.; Перфильєва, Ю. М.
2012Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріозБезусов, А. Т.; Мазуренко, І. К.
2012Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в УкраїніКобрін, В. М.; Постнова, О. М.; Віннікова, В. О.
2012Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2012Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатівОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.