Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369
Title: Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз
Authors: Безусов, А. Т.
Мазуренко, І. К.
Keywords: консерви;дисбактеріоз;дитяче харчування
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Безусов А. Т., Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 151-158.
Abstract: Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз.
It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for children ill with the disbacteriosis.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_24.pdf261.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.