Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367
Title: Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення
Authors: Корзун, В. Н.
Антонюк, І. Ю.
Keywords: млинцевий напівфабрикат;шпинат;зостера;борошняні вироби
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 136-142.
Abstract: Розглянуто можливість використання пюре шпинату та морської трави зостери в технології борошняних виробів (млинцевого напівфабрикату) з метою покращення харчової та біологічної цінності. Доведено, що регулярне споживання шпинату та зостери позитивно впливає на здоров’я людини. Розроблено технологію млинцевого напівфабрикату із використанням пюре шпинату та зостери.
The article deals with the use of spinach puree and seaweed eelgrass, flour products in technology to improve their food and biological value. It is shown that consumption of eelgrass and algae positive impact on human health with the regular use. The technology of flour products with spinach puree and eelgrass.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_22.pdf320.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.