Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Title: | Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності |
Authors: | Малигіна, В. Д. Кротинова, К. А. |
Keywords: | кисломолочні продукти;збагачення харчових продуктів;якість кисломолочних продуктів |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136. |
Abstract: | Розглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів
шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та
поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир
кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно. Considered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_21.pdf | 364.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.