Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Title: Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності
Authors: Малигіна, В. Д.
Кротинова, К. А.
Keywords: кисломолочні продукти;збагачення харчових продуктів;якість кисломолочних продуктів
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136.
Abstract: Розглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно.
Considered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_21.pdf364.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.