Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 91
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи | Головко, М. П.; М'ячиков, О. В.; Колесник, Т. Л. |
2012 | Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів | Добровольська, О. В. |
2012 | Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін | Пілюгіна, І. С.; Сибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р. |
2012 | Нові моделі навчання в системі вищої освіти | Тімофєєва, О. М. |
2012 | Інформаційні технології в готельних підприємствах | Кононенко, Т. П.; Тімофєєва, О. М.; Усіна, А. І. |
2012 | Використання комп’ютерних технологій у створенні навчальної інформаційної системи "Кадри" | Рибін, О. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В. |
2012 | Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України | Кухтіна, Н. М.; Янушкевич, Д. А. |
2012 | Особливості застосування правил Інкотермс 2010 у митній справі | Сорокіна, С. В.; Маслов, А. А.; Шкурко, Є. Л. |
2012 | Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон України | Дюкарева, Г. І.; Замай, М. М. |
2012 | Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля | Крусір, Г. В.; Новічков, В. К.; Русєва, Я. П. |
2012 | Санітарно-хімічна оцінка безпечності нового пакувального матеріалу за вмістом важких металів | Дубініна, А. А.; Онищенко, В. М.; Круглова, О. С. |
2012 | Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока | Рижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А. |
2012 | Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи | Озоліна, С. О.; Тірон-Воробйова, Н. Б. |
2012 | Дослідження якості цитрусових плодів | Сєногонова, Л. І. |
2012 | Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку | Мілохова, Т. А.; Кузьмін, О. В. |
2012 | Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Т. В.; Миронов, Д. А. |
2012 | Дослідження фізико-механічних характеристик насіння соняшнику | Жданов, І. В.; Шульга, А. В.; Волков, Ю. О. |
2012 | Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу | Шинкарик, М. М.; Кравець, О. І. |
2012 | Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки | Гайдай, І. В. |
2012 | Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків | Селютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 91