Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 91
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики | Пестіна, Г. О. |
2012 | Зв’язок між побудовою n-політопа та опуклої оболонки скінченної множини точок у R в ступені n | Софронова, М. С. |
2012 | Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію | Крутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О. |
2012 | Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання | Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Манжос, Н. В.; Касілова, Л. О. |
2012 | Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Ільків, І. С. |
2012 | Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2012 | Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі | Дорохович, А. М.; Лазоренко, Н. П. |
2012 | Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав | Сукманов, В. О.; Бескровний, О. І.; Охременко, С. І. |
2012 | Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) | Топольник, В. Г.; Стукальська, Н. М.; Кузьмін, О. В. |
2012 | Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Попова, С. Ю. |
2012 | Взаємозалежність між показниками якості коренеплодів редиски | Колтунов, В. А.; Бєлінська, Є. В. |
2012 | Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок | Віннікова, Л. Г.; Крусір, Г. В.; Шлапак, Г. В. |
2012 | Аналіз світового ринку взуття та розробка методу визначення гідрофільних властивостей натуральної шкіри | Захаренко, В. О.; Павленко, О. С. |
2012 | Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач | Головко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О. |
2012 | Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій | Нечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П. |
2012 | Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2012 | Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2012 | Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності | Сорокіна, С. В.; Сюсель, О. О. |
2012 | Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Штих, С. В.; Сюсель, О. О. |
2012 | Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання | Бачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 91