Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5162
Title: | Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока |
Authors: | Рижкова, Т. М. Бондаренко, Т. А. |
Keywords: | морозиво;козине молоко;порівняльна характеристика;коров’яче молоко |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 514-518. |
Abstract: | Наведено порівняльну характеристику аміно- та жирнокислотного
складу морозива з козиного та коров’ячого молока. Установлено, що морозиво
з козиного молока за біологічною цінністю не поступається морозиву з
коров’ячого молока, а за деякими показниками навіть перевершує його. In the article presented comparative description of amino- and fat acid composition of the ice-cream made from goat's and cow milk. It is set that an ice cream from goat's milk on a biological value does not yield to the ice-cream from cow milk, and on some indexes even excels him. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5162 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_82.pdf | 174.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.