Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5152
Назва: Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків
Автори: Селютіна, Г. А.
Дьяков, О. Г.
Білоус, В. І.
Ключові слова: обробка огірків;якість продукції
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Селютіна Г. А., Дьяков О. Г., Білоус В. І. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 462-469.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження технологічного процесу обробки огірків із метою забезпечення заданих значень показників якості продукції. Визначення технологічних параметрів здійснено шляхом використання теорії планування експерименту та методів багатокритеріальної оптимізації.
The researches of technological process of treatment the cucumbers in order to receive the set values of the indexes of quality of products are conducted. Determination of the technological parameters was carried out by the use of theory of planning of experiment and methods of multicriterion optimization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5152
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_74.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.