Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Title: | Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку |
Authors: | Мілохова, Т. А. Кузьмін, О. В. |
Keywords: | математичне моделювання;ковбасний фарш;шприцювання ковбасного фаршу;якісні характеристики продукту |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 495-501. |
Abstract: | Наведено новітні дані з математичного моделювання процесу
шприцювання ковбасного фаршу в оболонку з метою поліпшення якісних
характеристик продукту. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_79.pdf | 243.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.