Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Title: Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку
Authors: Мілохова, Т. А.
Кузьмін, О. В.
Keywords: математичне моделювання;ковбасний фарш;шприцювання ковбасного фаршу;якісні характеристики продукту
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 495-501.
Abstract: Наведено новітні дані з математичного моделювання процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку з метою поліпшення якісних характеристик продукту.
In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_79.pdf243.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.