Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154
Title: Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу
Authors: Шинкарик, М. М.
Кравець, О. І.
Keywords: сирний пил;компресійно-фільтраційні характеристики
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 476-483.
Abstract: Досліджено компресійно-фільтраційні характеристики сирного пилу при різних значеннях зовнішнього тиску.
Compression-lauter descriptions of cheese dust are investigational at the different values of external pressure.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_76.pdf344.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.