Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 114
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Зв'язок ціноутворення з маркетинговою стратегією нового товару | Попова, Л.О.; Мітяєва, Т.Л.; Мамаєва, Г.С. |
2011 | Кулхантинг – новітній інструмент маркетингових досліджень | Кривошеєва, Н.М.; Соболєв, В.Л. |
2011 | Інфраструктура ринку житлово-комунального господарства | Бовш, Л.А. |
2011 | Дослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні | Попова, Л.О.; Мітяєва, Т.Л. |
2011 | Динаміка та структура туристичних потоків як індикатор стану ринку туристичних послуг в Україні | Жегус, О.В.; Парцирна, Т.М.; Афанасьєва, О.П. |
2011 | Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів | Селютін, В.М.; Ольшанський, О.В.; Селютін, C.В. |
2011 | Аналіз ефективності вибору кращих регіональних проектів і програм розвитку | Ольшанський, О.В.; Селютін, В.М.; Мироненко, Р.І. |
2011 | Стан та тенденції розвитку продовольчого ринку в Харківській області | Жегус, О.В.; Попова, Л.О.; Костенко, Я. |
2011 | Маркетингова стратегія проникнення підприємства ресторанного господарства в суміжні сфери діяльності | Шталь, Т.В. |
2011 | Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства | Борисова, О.В. |
2011 | Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга» | Заремба, П.О.; Руденко, Г.В. |
2011 | Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект | Заремба, П.О.; Будель, О.Л. |
2011 | Елементи інтегрованих маркетингових комунікацій операторів стільникового зв’язку | Янковська, Г.В. |
2011 | Формування маркетингової стратегії торговельного оптового підприємства | Трішкіна, Н.І. |
2011 | Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012 | Пахомська, О.В.; Майданевич, І.С. |
2011 | Інтегрований підхід до визначення сутності поняття «конкурентоспроможність підприємства» | Ткачова, С.С. |
2011 | Дослідження ставлення покупців до нових продуктів харчування, створених молекулярно-біологічним методом | Парцирна, Т.М.; Жегус, О.В.; Бєлікова, О.Ф. |
2011 | Напрями удосконалення процесу формування і розвитку споживчого ринку взуття | Попова, Л.О.; Прядко, О.М.; Савіна, В.С. |
2011 | Особливості управлінської праці на підприємствах готельного бізнесу в сучасних умовах | Іванілов, О.С.; Шушпанова, Ю.С. |
2011 | Управління персоналом: сучасні підходи до визначення сутності поняття | Пічугіна, Т.С.; Васильєва, Д.В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 114