Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20130
Title: Дослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні
Authors: Попова, Л.О.
Мітяєва, Т.Л.
Keywords: ринок;вермішель швидкого приготування;локшина швидкого приготування;Україна;дослідження;сегменти;market;instant vermicelli;instant noodles;Ukraine;research;segments;рынок;вермишель быстрого приготовления;лапша быстрого приготовления;Украина;исследование;сегменты
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Попова Л. О., Мітяєва Т. Л. Дослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 645-650.
Abstract: Подано результати маркетингового дослідження, проведеного автором у містах України. Проведено аналіз ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні, вивчено мотиви споживання даного виду продукції, цінова сегментація, проаналізовано структуру ринку в розрізі упаковки й різновиду смакових добавок.
The results of marketing research, conducted an author in the cities of Ukraine, are presented in the article.By information, got during marketing research on the basis of consumer selection in the regions of Ukraine and access to primary information, a market of vermicelli and noodle of quick-cooking analysis is done in Ukraine, reasons of consumption of this type of products, price segmentation, are studied, a market structure is analysed in the cut of packing and type of taste.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20130
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_94.pdf171.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.