Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123
Title: Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Борисова, О.В.
Keywords: Space-аналіз;інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;Space analysis;innovative policy;restaurant enterprises;Space-анализ;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Борисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 601-608.
Abstract: Розглянуто методичні підходи до використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства та запропоновано інноваційні стратегії для підприємств галузі.
The methodical approaches are considered on use Space-analyze for shaping efficient innovation policy on enterprise of restaurant service and are offered innovation strategy for enterprise of the branches.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_88.pdf178.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.