Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20123
Title: | Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Борисова, О.В. |
Keywords: | Space-аналіз;інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;Space analysis;innovative policy;restaurant enterprises;Space-анализ;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Борисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 601-608. |
Abstract: | Розглянуто методичні підходи до використання Space-аналізу для
формування ефективної інноваційної політики на підприємствах
ресторанного господарства та запропоновано інноваційні стратегії для
підприємств галузі. The methodical approaches are considered on use Space-analyze for shaping efficient innovation policy on enterprise of restaurant service and are offered innovation strategy for enterprise of the branches. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_88.pdf | 178.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.