Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128
Title: | Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів |
Authors: | Селютін, В.М. Ольшанський, О.В. Селютін, C.В. |
Keywords: | системний підхід;туризм;управління туризмом;гастрономічні мікрокластери;systematic approach;tourism;tourism management;gastronomic microclusters;системный подход;туризм;управление туризмом;гастрономические микрокластеры |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Селютін В. М., Ольшанський О. В., Селютін C. В. Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 631-639. |
Abstract: | Досліджено аспекти представлення їжі як туристичного продукту і
необхідність формування гастрономічних мікрокластерів. Запропоновано
заходи системного характеру для ефективного використання ресторанної
інфраструктури в туризмі та прискорення впровадження кулінарних турів. Investigated aspects of representation of food as a tourism product and the need for a gastronomic microclusters. The measures of the system for the effective use of the restaurant in tourism infrastructure and accelerate the deployment of culinary tours. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_92.pdf | 182.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.