Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128
Title: Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів
Authors: Селютін, В.М.
Ольшанський, О.В.
Селютін, C.В.
Keywords: системний підхід;туризм;управління туризмом;гастрономічні мікрокластери;systematic approach;tourism;tourism management;gastronomic microclusters;системный подход;туризм;управление туризмом;гастрономические микрокластеры
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін В. М., Ольшанський О. В., Селютін C. В. Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 631-639.
Abstract: Досліджено аспекти представлення їжі як туристичного продукту і необхідність формування гастрономічних мікрокластерів. Запропоновано заходи системного характеру для ефективного використання ресторанної інфраструктури в туризмі та прискорення впровадження кулінарних турів.
Investigated aspects of representation of food as a tourism product and the need for a gastronomic microclusters. The measures of the system for the effective use of the restaurant in tourism infrastructure and accelerate the deployment of culinary tours.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_92.pdf182.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.