Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20121
Title: Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга»
Authors: Заремба, П.О.
Руденко, Г.В.
Keywords: «готельна послуга»;поняття;специфіка;сутність;"hotel service";concept;specifics;essence;«гостиничная услуга»;понятие;специфика;сущность
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Заремба П. О., Руденко Г. В. Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 595-600.
Abstract: Проаналізовано різні підходи авторів до визначення сутності та специфіки готельних послуг. Розглянуто особливості готельного господарства як найважливішого сегмента ринку послуг, на основі чого запропоновано авторське визначення поняття «готельна послуга».
The article analyzes the different approaches of authors to determine the nature and specificity of hotel services. The features of the hotel industry as a crucial market segment, based on which proposed copyright definition of «hotel services».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20121
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_87.pdf162.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.