Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
Наукові видання
Монографії
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 206 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
21
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2015
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів
Мурликіна, Наталя Віталіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
2015
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2017
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1.
Черевко, Олександр Іванович
;
Пересічний, Михайло Іванович
;
Пересічна, Світлана Михайлівна
;
Свідло, Карина Володимирівна
;
Грищенко, І. М.
;
Тюрікова, І. С.
;
Антоненко, Артем Васильович
;
Магалецька, І. А.
;
Паламарек, Каріна Вікторівна
;
Собко, Анна Борисівна
;
Сушич, М. І.
;
Довга, О. О.
;
Ліфіренко, О. С.
2018
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2018
Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Серік, Максим Леонідович
;
Шурдук, Інна Володимирівна
2018
Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості
Черевко, Олександр Іванович
;
Кіптела, Людмила Василівна
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Загорулько, Олексій Євгенович
2017
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2.
Черевко, Олександр Іванович
;
Пересічний, Михайло Іванович
;
Пересічна, Світлана Михайлівна
;
Свідло, Карина Володимирівна
;
Грищенко, І. М.
;
Тюрікова, І. С.
;
Антоненко, Артем Васильович
;
Магалецька, І. А.
;
Паламарек, Каріна Вікторівна
;
Собко, Анна Борисівна
;
Сушич, М. І.
;
Довга, О. О.
;
Ліфіренко, О. С.
2008
Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Ляшенко, Богдан Віталійович
;
Лебединець, Ігор Володимирович
2012
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
Discover
Author
11
Гринченко, Ольга Олексіївна
9
Янчева, Марина Олександрівна
7
Чорна, Марина Віталіївна
6
Власова, Наталія Олексіївна
6
Михайлов, Валерій Михайлович
6
Погожих, Микола Іванович
6
Савицька, Наталія Леонідівна
5
Кащена, Наталія Борисівна
5
Пивоваров, Павло Петрович
5
Черевко, Олександр Іванович
.
next >
Subject
5
підприємства роздрібної торгівлі
5
роздрібна торгівля
4
кулінарна продукція
4
м'ясні напівфабрикати
4
управління
3
біологічна цінність
3
ефективність діяльності
3
зберігання
3
исследования
3
маркетингова політика
.
next >
Date issued
86
2020 - 2024
116
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
206
true