Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 206 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених замороженихЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробівМурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних системГринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1.Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С.
2018Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої діїЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна
2018Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якостіЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2.Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С.
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукціїЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович